Ga naar de inhoud

Wat te eten bij de cuvée paul van chateau Mourre du tendre?

Wat te eten bij de cuvée paul van chateau Mourre du tendre?

Iedereen heeft het wel eens meegemaakt! Je zit in een restaurant en net voor dat er een gerecht wordt geserveerd wordt er een glaasje wijn ingeschonken. Wanneer je in je eigen keuken een heerlijke maaltijd voorbereid, lopen we wel eens vast. Wat schenken we bij dit gerecht? Of andersom welk gerecht zal ik maken bij deze wijn? Vandaag zetten we de Cuvée Paul van Chateau Mourre du Tendre in het zonnetje.


Mourre du Tendre Cuvee Paul, productfoto, flesfoto, wijnfles

chateau Mourre du tendre cuvée paul

De Cuvée Paul is gemaakt van de druivensoorten Grenache, Carignan, Cinsault en heeft 2 jaar gerijpt in RVS vaten. De wijn heeft een robijn donkerrode kleur en een intens fruitige neus van kers, zwarte bes en laurier. De wijn heeft een rijpe afdronk, mooi rond, zeer goede zuurbalans en vol fruitig. De geuren van rijpe zwarte bes, kers en laurier komen ook terug in de smaak.


courgette spaghetti met pesto

Courgette spaghetti met pesto en kerstomaatjes is een heerlijk en eenvoudig recept. In 15 minuten tijd staat er een heerlijk voedzaam gerecht op de tafel!

Naverin © CULY

NAverin – stoofpotje met lam

Een lekker stoofpotje met lamsvlees! Via de onderstaande link kom je uit bij het bericht van Culy. Hier maakt Chef Rachel Khoo in een video haar versie van naverin met lamsnek.