Winzer Sommerach Weissburgunder Kabinet Trocken, Bocksbeutel (2018)

309.016.18 Winzer Sommerach Weissburgunder Kabinet Trocken, Bocksbeutel (2018)

Winzer Sommerach bestaat uit 90 wijnmakers gezinnen met in totaal 170 hectare wijngaarden. Sinds 1901 bestaat deze genootschap, begonnen met 15 wijn producerende gezinnen die genoodzaakt waren om samen te gaan werken. Hierdoor bouwden ze hun wijnkelder in Sommerach. Door de samenvoeging van verschillende wijngaarden is er een eenheid ontstaan, waar ze zeer trots op zijn. Het principe van Winzer Sommerach is: Eenheid is kracht, deze gedeelde visie bepaald hun pad. Een wijn genootschap die doordrenkt is van traditie, maar ook open-minded en innovatief.

Lekker bij:
Gevogelte en verschillende vissoorten. 

Kenmerken

De wijn

KleurWit
Formaat / inhoudBouteille (750 ml)
Alcohol%14%
DruivenrasWeisser Burgunder (100%)

Herkomst

LandDuitsland
RegioFranken
WijnhuisWinzer Sommerach

Bewaren en drinken

FlesafsluitingKurk
Botteling2018
BewaarpotentieelHeerlijk om nu te drinken
GeurFruitige neus van abrikoos, citrus en ook bloesem.
SmaakEen fruitige, harmonieuze, frisse en kruidige witte wijn. Rijpe smaken van abrikoos en citrus. Heerlijk doordrinkbaar.
Serveertemperatuur7-10°C

Fiche technique

Download hier de fiche technique (uitgebreide specificaties) voor Weissburgunder Kabinet Trocken, Bocksbeutel van Winzer Sommerach.

Bestellen

Heeft u interesse om Weissburgunder Kabinet Trocken, Bocksbeutel van Winzer Sommerach te bestellen bij Wine Companions? Wij doen u graag een gepast aanbod. Neem contact met ons op, bel naar 077-7600900 of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!