Winzer Sommerach Sommerlust Spätburgunder Trocken (2019)

309.001.19 Winzer Sommerach Sommerlust Spätburgunder Trocken  (2019)

Winzer Sommerach bestaat uit 90 wijnmakers gezinnen met in totaal 170 hectare wijngaarden. Sinds 1901 bestaat deze genootschap, begonnen met 15 wijn producerende gezinnen die genoodzaakt waren om samen te gaan werken. Hierdoor bouwden ze hun wijnkelder in Sommerach. Door de samenvoeging van verschillende wijngaarden is er een eenheid ontstaan, waar ze zeer trots op zijn. Het principe van Winzer Sommerach is: Eenheid is kracht, deze gedeelde visie bepaald hun pad. Een wijn genootschap die doordrenkt is van traditie, maar ook open-minded en innovatief. Grote ambitie, liefde en ervaring die overgebracht wordt generatie op generatie.

Lekker bij:
Pastagerechten, verschillende vleessoorten of licht gekoeld geserveerd bij carpaccio. 

Kenmerken

De wijn

KleurRood
Formaat / inhoudBouteille (750 ml)
Alcohol%13%
DruivenrasSpätburgunder (100%)

Herkomst

LandDuitsland
RegioFranken
WijnhuisWinzer Sommerach

Bewaren en drinken

FlesafsluitingSchroefdop
Botteling2019
BewaarpotentieelHeerlijk om nu te drinken
GeurNeus van rood fruit en kruiden.
SmaakprofielRijk en rijp
SmaakMooie fruitige wijn met smaken van kersen en bessen. Rijp en rond mondgevoel met zachte tannine en een frisse zuurgraad. 
Serveertemperatuur16°C

Fiche technique

Download hier de fiche technique (uitgebreide specificaties) voor Sommerlust Spätburgunder Trocken van Winzer Sommerach.

Bestellen

Heeft u interesse om Sommerlust Spätburgunder Trocken van Winzer Sommerach te bestellen bij Wine Companions? Wij doen u graag een gepast aanbod. Neem contact met ons op, bel naar 077-7600900 of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!