Winzer Sommerach Silvaner Valentin Trocken (2020)

309.006.20 Winzer Sommerach Silvaner Valentin Trocken (2020)

De druiven voor de Winzer Sommerach Silvaner komen uit de wijngaard Valentin, vernoemd naar de beschermers van Sommeracher wijnmakers. De druiven worden vroeger geplukt om de fruitzuurgraad van de druiven te behouden, hierdoor zijn de wijnen gemaakt op frisheid en doordrinkbaarheid. 

Frisse en smaakvolle wijn die licht geel van kleur is. Mooie neus van citrusfruit, groene appel en grapefruit aangevuld met een minerale toon. Klein sprankeltje in de aanzet en daarna mooi evenwichtig fris met een klein en zeker niet restzoetje.

Wijn en spijs tip:
Heerlijk om zo te drinken of in combinatie met gerechten. Bijvoorbeeld bij verschillende vissoorten, pasta's, salades en veel groenten soorten. Gaat erg goed samen met asperges.

Kenmerken

De wijn

KleurWit
Formaat / inhoudBouteille (750 ml)
Alcohol%12%
DruivenrasSilvaner (100%)

Herkomst

LandDuitsland
RegioFranken
WijnhuisWinzer Sommerach

Bewaren en drinken

FlesafsluitingSchroefdop
Botteling2020
BewaarpotentieelHeerlijk om nu te drinken
GeurMooie neus van citrusfruit, groene appel, grapefruit en een minerale toon.
SmaakprofielDroog en fris
SmaakHeerlijk fris met een klein sprankeltje in de aanzet. Evenwichtig, grapefruit, groene appel aangevuld met een klein maar niet storend restzoetje.
Serveertemperatuur7-10°C

Fiche technique

Download hier de fiche technique (uitgebreide specificaties) voor Silvaner Valentin Trocken van Winzer Sommerach.

Bestellen

Heeft u interesse om Silvaner Valentin Trocken van Winzer Sommerach te bestellen bij Wine Companions? Wij doen u graag een gepast aanbod. Neem contact met ons op, bel naar 077-7600900 of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!