Winzer Sommerach Gewurztraminer Spätlese, Bocksbeutel (2020)

309.003.20 Winzer Sommerach Gewurztraminer Spätlese, Bocksbeutel (2020)

Winzer Sommerach bestaat uit 90 wijnmakers gezinnen met in totaal 170 hectare wijngaarden. Sinds 1901 bestaat deze genootschap, begonnen met 15 wijn producerende gezinnen die genoodzaakt waren om samen te gaan werken. Hierdoor bouwden ze hun wijnkelder in Sommerach. Door de samenvoeging van verschillende wijngaarden is er een eenheid ontstaan, waar ze zeer trots op zijn. Het principe van Winzer Sommerach is: Eenheid is kracht, deze gedeelde visie bepaald hun pad. Een wijn genootschap die doordrenkt is van traditie, maar ook open-minded en innovatief.

Wijn en spijs tip:
Diverse patésoorten, gevogelte en gerechten waar het zoetje van pas komt.

Kenmerken

De wijn

KleurWit
Formaat / inhoudBouteille (750 ml)
Alcohol%12%
DruivenrasGewurztraminer (100%)

Herkomst

LandDuitsland
RegioFranken
WijnhuisWinzer Sommerach

Bewaren en drinken

FlesafsluitingSchroefdop
Botteling2020
BewaarpotentieelHeerlijk om nu te drinken, 4 tot 5 jaar te bewaren
GeurRijpe appel, lychee en rozen.
SmaakprofielRijk en rijp
SmaakMinerale body, elegant en vol van smaak, kenmerkend, wilde rozen, rijpe appel en lychee die een harmonische zoetheid geven.
Serveertemperatuur7-10°C

Fiche technique

Download hier de fiche technique (uitgebreide specificaties) voor Gewurztraminer Spätlese, Bocksbeutel van Winzer Sommerach.

Bestellen

Heeft u interesse om Gewurztraminer Spätlese, Bocksbeutel van Winzer Sommerach te bestellen bij Wine Companions? Wij doen u graag een gepast aanbod. Neem contact met ons op, bel naar 077-7600900 of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!