biodynamisch
De weg naar het maken van biologische en biodynamische wijn is de afgelopen jaren ingeslagen, naar verwachting vindt in 2020 de certificering plaats. De druiven worden handmatig geoogst voor een optimale selectie en na de persing wordt de wijn 11 maanden gerijpt in eikenhouten vaten. Daarbij wordt zo weinig mogelijk sulfiet gebruikt: 30 tot 60 mg/L, terwijl de maximaal toegestane hoeveelheid 150 mg/L bedraagt.


WIJNEN VAN Domaine Marcel Couturier
-
She’s Always Rose Pinot Nero
-
Aristocratico Amarone della Valpolicella DOCG 2018
-
Aristocratico Lugana DOC 2020
-
Aristocratico Valpolicella Ripasso DOC 2019
-
Aristocratico Appassimento Salento 2020
-
Asperges en Wijn Syrah Grenache 2021
-
Asperges en Wijn Chardonnay Viognier 2021
-
Red Fire Barbecue wijn
-
Baccolo Bianco 2021
-
Baccolo Rosso 2019
-
Corte Vigna Pinot Grigio 2019
-
Corte Vigna Pinot Grigio Blush 2019