biodynamisch
De weg naar het maken van biologische en biodynamische wijn is de afgelopen jaren ingeslagen, naar verwachting vindt in 2020 de certificering plaats. De druiven worden handmatig geoogst voor een optimale selectie en na de persing wordt de wijn 11 maanden gerijpt in eikenhouten vaten. Daarbij wordt zo weinig mogelijk sulfiet gebruikt: 30 tot 60 mg/L, terwijl de maximaal toegestane hoeveelheid 150 mg/L bedraagt.


WIJNEN VAN Domaine Marcel Couturier
-
Corte Vigna Pinot Grigio 2022
-
Torre la Moreira, Albarino 2021
-
Los Morros Cabernet Sauvignon 2018
-
Asperges en Wijn Syrah Grenache 2022
-
Finca la Solano Bianco
-
Albar&Coque Albarin semi dulce
-
Amatore Rosso 2020
-
Amatore Bianco 2020
-
Domaine Burgaud Côte Rotie 2018
-
Asperges en Wijn Chardonnay Viognier 2021
-
Red Fire Primitivo Puglia IGT Barbecue wijn