biodynamisch
De weg naar het maken van biologische en biodynamische wijn is de afgelopen jaren ingeslagen, naar verwachting vindt in 2020 de certificering plaats. De druiven worden handmatig geoogst voor een optimale selectie en na de persing wordt de wijn 11 maanden gerijpt in eikenhouten vaten. Daarbij wordt zo weinig mogelijk sulfiet gebruikt: 30 tot 60 mg/L, terwijl de maximaal toegestane hoeveelheid 150 mg/L bedraagt.


WIJNEN VAN Domaine Marcel Couturier
-
Asperges en Wijn Syrah Grenache 2022
-
Burguet, Bourgogne Les Pince Vin
-
Bodegas Nekeas El Rincón de Nekeas Chardonnay
-
Camina Roble
-
Finca la Solano Bianco
-
Torre La Moreira
-
Franck Massard Mas Amor Verdejo
-
El Brindis
-
Saloma Bianco Semisecco
-
Albar&Coque Albarin semi dulce
-
Neroperso Appassimento Rosso Veneto IGT
-
Valvirginio Chianti DOCG
-
Valvirginio Bianco Toscano IGT
-
Amatore Rosso 2020
-
Amatore Bianco 2020
-
Domaine Burgaud Côte Rotie 2018
-
Chateaux Paradis Cateaux d’Aix en Provence 2021 Rose Magnum
-
Chateaux Paradis Cateaux d’Aix en Provence 2021
-
She’s Always Rose Pinot Nero
-
Pradio Casetta Starz Bianco 2018
-
Pradio Casetta Starz Rosso 2013 MAGNUM
-
Pradio Casetta Starz Rosso 2015
-
Aristocratico Amarone della Valpolicella DOCG 2018
-
Aristocratico Valpolicella Ripasso DOC 2019
-
Aristocratico Appassimento Salento 2020
-
Asperges en Wijn Chardonnay Viognier 2021
-
Red Fire Primitivo Puglia IGT Barbecue wijn
-
Baccolo Bianco 2021
-
Baccolo Rosso 2020
-
Corte Vigna Pinot Grigio 2019
-
Corte Vigna Pinot Grigio Blush