Maak hier uw keuze
Uitklappen Soort
Uitklappen Kleur
Uitklappen Land
Uitklappen Smaak
Uitklappen Prijsklasse

Kwaliteitswijnen van Wine Companions

Speciaal aanbevolen

Nieuwe wijnen in het assortiment!

De nieuwe wijnen komen van het wijnhuis Cantina Sociale Colli Fiorentini, gesitueerd in de vallei van de rivier Virginio wat al eeuwen gekoppeld is met wijngaarden en olijfbomen. Het wijnhuis is ontstaan in 1972 genaamd Cantina Sociale Colline en in 1993 zijn se samen gaan werken met Colli Fiorentini of Montespertoli. Op de dag van vandaag, na 40 jaar, zijn er meer dan 850 producenten die voornamelijk in het hart van Chianti wijnen en olijfolie produceren of door verkopen aan grotere producenten.

Met veel toewijding, passie en bekwaamheid worden deze wijnen gemaakt door de wijnmakers. De wijnen die Cantina Sociale maken zijn voornamelijk van de lokale en enkele internationale druivensoorten:
Sangivese, Canaiolo, Colorino, Ciliegiolo, Malvasia, Merlot, Cabernet, Chardonnay en Pinot Grigio.

 

Heeft u een bijzondere gelegenheid of bent u op zoek naar een passende wijn bij uw diner, voor in uw restaurant of bar?
Neem gerust contact op voor een vrijblijvend advies.

Nieuws van The Wine Companions

Nieuwe wijnen in het assortiment

Wijn en product nieuws - Nieuwe wijnen in het assortiment! De nieuwe wijnen komen van het wijnhuis Cantina Sociale Colli Fiorentini, gesitueerd in de vallei van de rivier Virginio wat al eeuwen gekoppeld is met wijngaarden en olijfbomen. Het wijnhuis is ontstaan in 1972 genaamd Cantina Sociale Colline en in 1993 zijn se samen gaan werken met Colli Fiorentini of Montespertoli. Op de dag van vandaag, na 40 jaar, zijn er meer dan 850 producenten die voornamelijk in het hart van Chianti wijnen en olijfolie produceren of door verkopen aan grotere producenten.  Met veel toewijding, passie en bekwaamheid worden deze wijnen gemaakt door de wijnmakers. De wijnen die Cantina Sociale maken zijn voornamelijk van de lokale en enkele internationale druivensoorten: Sangivese, Canaiolo, Colorino, Ciliegiolo, Malvasia, Merlot, Cabernet, Chardonnay en Pinot Grigio. [ Lees verder ]

Wine Professional 2018

Overig nieuws - Van 8 tot en met 10 januari 2018 vond de Wine Professional 2018 plaats. The Wine Companio [ Lees verder ]

Gouden medailles op Berliner Wein Trophy 2017 voor Gran Maestro Appassimento

Wijn en product nieuws - Maar liefst TWEE GOUDEN voor de Gran Maestro "Appassimento" wijnen op de Berliner Wein Trophy 2017. Zowel de Gran Maestro Rosso als de Gran Maestro Bianco is bekroond met goud. [ Lees verder ]

Groothandel in kwaliteitswijnen

The Wine Companions is een groothandel in kwaliteitswijnen. Deze worden merendeels zelf geïmporteeerd. Wij zijn gespecialiseerd in mousserende, witte, rosé en rode wijnen uit Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk en de Verenigde Staten.

Kijkt u gerust rond op onze site. Zoekt u een specifieke wijn? Via de zoekbalk bovenaan kunt u deze gemakkelijk vinden. Tevens kunnen wij u helpen een wijnkaart voor uw bedrijf samen te stellen of aan te vullen.

Heeft u interesse in onze wijnen? Neem dan contact met ons op. Bel naar 077-7600900 of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag!

 

Blijf op de hoogte via onze gratis nieuwsbrief! 

Om op de hoogte te blijven van nieuwe producten, reviews en beoordelingen van onze wijnen, achtergrondartikelen en meer, kunt u zich gratis abonneren op de nieuwsbrief van The Wine Companions.

 

Volg ons!

Facebook                       Instagram                       LinkedIn