Ga naar de inhoud

Opening showroom

Scherm­afbeelding 2023-10-06 om 16.23.20

The Wine Companions heeft een nieuwe showroom geopend op de Daily Trade Fair in Venlo.

 

De Daily Trade Fair Venlo is een toonaangevende beurs in de regio, dat jaarlijks naar verwachting duizenden bezoekers trekt. De beurs biedt een scala aan producten en diensten in verschillende sectoren, waaronder food and beverages. Door een showroom in dit prominente concept te openen, hoopt The Wine Companions hun bereik te vergroten en potentiële klanten te kunnen voorzien van persoonlijk advies en proeverijen.

 

Hierdoor bieden wij onze huidig, maar ook nieuwe klanten, de mogelijkheid om onze uitgebreide collectie wijnen en aanverwante producten te bekijken en te ervaren.

 

De nieuwe showroom van The Wine Companions zal naar verwachting een ideale plek zijn voor wijnliefhebbers, horecaondernemers en andere professionals in de industrie om de nieuwste trends en producten te ontdekken. Met een ruim aanbod aan wijnen uit verschillende streken en prijsklassen, evenals een selectie van trendy accessoires zoals wijnglazen, koelers en klimaatkasten belooft de showroom voor elk wat wils te bieden. 

 

De medewerkers van The Wine Companions hebben al aangegeven erg enthousiast te zijn over de opening van de nieuwe showroom. We beloven om persoonlijke aandacht te geven aan elke klant en hen te helpen bij het vinden van de perfecte wijnen en accessoires, die passen bij hun smaak en behoeften.

 

De nieuwe showroom van The Wine Companions bij de Daily Trade Fair is vanaf nu te bezoeken. Klanten zijn uitgenodigd om langs te komen en te genieten van een geweldige selectie wijnen en accessoires, evenals deskundig advies van het vriendelijke personeel.